نمایش دادن همه 9 نتیجه

نمایش 20 30 45

در گذشته نورپردازی نمای ساختمان اهمیت چندانی نداشته است اما در طول سالیان گذشته یکی از مواردی که معمولاً افراد در ساخت سازه ها توجه زیادی به آن دارند نورپردازی است. به همین دلیل قصد داریم درباره این مورد نورپردازی و نکاتی که در آن باید رعایت شود صحبت کنیم و اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

نورپردازی نمای ساختمان ، جلوه بی نظیر در شب

شاید در حدود ۱۰۰ سال پیش که شرکت جنرال الکتریک برای اولین بار در مورد اهمیت نور در زیبایی و شکوه یک بنا صحبت کرد، کمتر کسی فکر می کرد که امروز این موضوع برای منازل یک موضوع بسیار مهم و تعیین کننده در زیبایی آنها باشد. برای اولین بار در سال ۱۹۳۰ در منهتن آمریکا نورپردازی نما اجرا شد و بعداً این موضوع در کشورهای اروپایی هم رواج پیدا کرد.

پیش از آنکه از نور در نمای ساختمان استفاده شود تنها کاربرد نورپردازی محدود به نمایش دکوراتیو و مجسمه‌ها و بناهای تاریخی بود. امروزه نورپردازی نمای ساختمان تاثیر زیادی در جذب افراد به ساختمان ها دارد. در حقیقت نمای ساختمان معرفی آن است و در حین طراحی باید به نور پردازی آن در روز و شب توجه شود. اگر نورپردازی نمای ساختمان درست انجام شود، یک سازه معمولی می تواند در حد یک جاذبه توریستی در شب خودش را نشان دهد.

اما اگر این نورپردازی غیر اصولی اتفاق بیفتد قابلیت این را دارد که ساختمان باشکوهی را به یک متروکه ترسناک تبدیل کند. البته نورپردازی نمای ساختمان مزایای دیگری هم دارد. مثلاً می تواند جذابیت و تحولات بصری آن را افزایش دهد. نورپردازی ساختمان امروزه بسیار تخصصی شده و در انواع مختلف اتفاق می افتد. اما نکته بسیار مهمی که در مورد نورپردازی وجود دارد این است که در تمام انواع آن اصول و ضوابط مشخصی باید رعایت شود. در ادامه در مورد اصول و قواعد کار نورپردازی ساختمان نکاتی را خدمت شما بیان خواهیم کرد که امیدواریم مفید واقع شود.

مهمترین اصول نورپردازی در نمای ساختمان

  • هدفمند: یکی از مهمترین اصولی که در نورپردازی نمای ساختمان باید به آن توجه شود هدفمند بودن نور پردازی است. در واقع نورپردازی باید با هماهنگی رنگ نور ها زیبایی بنا را بالاتر ببرد.
  • انتخاب رنگ: یکی دیگر از قواعد بسیار مهم نورپردازی ساختمان انتخاب رنگ است. هر کدام از رنگ ها برای ساختمان قابلیت خودشان را دارند. مثلاً رنگ سفید که شبیه نور خورشید باشد ابهت منحصر به فردی به ساختمان می دهد.
  • شدت رنگ نور : در نظر داشته باشید که شدت نور در کنار رنگ آن برای نمای خارجی ساختمان بسیار مهم می باشد و به عنوان اولین اصل نورپردازی نمای ساختمان هم معمولاً به آن پرداخته می شود.
  • مخفی بودن منبع نور: برای اینکه هماهنگی لازم در نمای ساختمان ایجاد شود شما باید منابع نور از دید عموم مردم پنهان کنید.
  • استفاده از چراغ های مخصوص: برای اینکه نورپردازی نما با محیط اطراف هماهنگی بیشتری داشته باشد بهتر است از چراغ های مخصوص نورپردازی نما برای این کار کمک گرفته شود.
  • شیوه نور پردازی: در کنار تمامی اصول و قواعدی که برای نورپردازی به آن توجه می شود استفاده از شیوه های مناسب برای این کار هم اهمیت زیادی دارد. شیوه های مختلفی برای نورپردازی نمای ساختمان مانند نورپردازی تاکیدی، مجلل، یک دست و خشن وجود دارد که هر کدام از آنها برای شرایط مختلف کاربرد دارند. برای استفاده از هر کدام از این نورپردازی ها شما باید به این توجه داشته باشید که کدام یک از آنها هماهنگی بیشتری با ساختمان مدنظرتان دارد.

نورپردازی نمای ساختمان با دکوراتیو ویژه و خاص را از کجا تهیه کنیم ؟

در انتخاب لوازم نورپردازی نمای ساختمان باید به سرویس پذیری تجهیزات، ایمنی، حفاظت در برابر عوامل محیطی، مقاومت در برابر پاشش آب و شستشوی نما توجه کرد و همچنین با در نظر گرفتن نوع کاربری ساختمان می‌توان از سبک‌ها و شیوه‌های مختلف نورپردازی استفاده کرد و مناسب‌ترین شیوه را اجرا کرد. شما می توانید برای خرید تجهیزات نورپردازی نما و یا مشاوره کارشناس مرتبط، در رابطه با نورپردازی ساختمان با مشاوران حامی نور ارتباط برقرار نمایید.